Barranc del canaletes

Barranc del Canaletes a Horta Sant Joan

 

El Barranc del Canaletes a Horta Sant Joan a les Terres de l’Ebre (Tarragona) és la millor activitat que us podem oferir i que podeu experimentar. Estem situats a una zona ideal per a realitzar aquest tipus de sortides, ja que la diversitat ambiental de la zona ens proporciona infinitat de paratges naturals que ens permeten disfrutar  d’activitats d’aventura a les Terres de l’Ebre a la zona de Tarragona. el Barranc del Canaletes esta situat dins del Parc Natural dels Ports, a la demarcacio de Horta de sant Joan.

 

No t’has de preocupar per la seguretat, el Descens del Barranc de Canaletes a la província de Tarragona és un dels més fàcils, bonics i menys perillosos, ideal per a principiants, per a nens i per a la teva primera vegada. Per a realitzar el descens del Barranc de Canaletes a Horta Sant Joan és convenient saber nadar. Cal portar calçat esportiu per al barranc i un altre de recanvi per després, així com banyador. De no saber nadar, sempre es pot utilitzar una armilla salvavides (amb preavis)

Tot el material técnic i logística necessària, serà subministrada per Deltaventur. Els permisos, monitors, segur, neopré, cascs, etc. (reportatge fotografis gratuit amb camera aquatica)

Cal portar banyador i calçat esportiu per entrar al barranc (i un altre per desprès).

És convenient fer la reserva amb tres dies d’antelació per demanar els permisos a l’admnistració del Parc Natural dels Ports.

Descens Barranc Canaletes Horta Sant Joan

I si ets un iniciat en els barranc, El Canaletes, no te desperdici i et deixarà amb la boca oberta. És un barranc espectacularment bonic, totalment aquàtic tot l’any, amb salts, coves i estrets.

Barranc del Canaletes

Descens Barranc Canaletes Horta Sant Joan Salt Principal Experiència al·lucinant i sense perill, barranc fàcil

El Barranc del Canaletes

És l’únic barranc del Parc Natural dels Ports (al sud de Tarragona) que té aigua tot l’any, inclós a l’estiu els anys de sequera. El riu dins del Barranc baixa amb una netedat inusual avui en dia i permet beure de les seves cristalines aigues, això si, sempre és a una temperatura baixa, que obliga a portar neopré tot l’any, inclòs l’estiu.

Aconsellem en finalitzar el barranc, fer un àpat al bonic poble d’Horta de sant Joan, un poble petit ple d’encant i de bon menjar.

Podreu visitar els carrers  del centre de la petita vila, el museu de Picasso, el Ecomuseu, l’arbre mil·lenari  i el Convent de Sant Salvador.

Les fotos que us farà el monitor amb una càmara aquàtica les podreu trobar a internet amb descàrrega. Us donarem el lloc i les claus per fer-ho.

Barranc del Canaletes

Descens Barranc Canaletes Horta Sant Joan Salt d’aigua

 

Barranc del Canaletes

Descens Barranc Canaletes Horta Sant Joan Salt Principal

 

 

 

 

 

 

 

Los comentarios están cerrados.